.

Vores altanrækværk

Med vores altanprodukter ønsker Arqdesign at bidrage til nutidens nybyggeri, renovering og ROT-projekter ved at skabe nye spændende altanfacader. Vi ønsker også at bidrage med altanrækværker, der passer til nænsomme renoveringsprojekter af tidstypiske facader. Derfor har vi udviklet tre forskellige produktserier: VISION, TRADITION og FUNKTION.
Vores altanrækværk opfylder alle de sikkerhedskrav, der stilles af det svenske Boverket og Nordisk Altanforening.

VISION er vores altanserie, hvor vi forsøger at realisere de arkitektoniske krav til altanrækværket, især i nye bygninger. Her er nogle eksempler på vores succesfulde udviklinger: smarte glasbeslag, der kan skabe en følelse af svævende glas på altanens yderside. Skjult flad kant, der skaber elegance, når rækværkets beklædning placeres bag rækværkets stolper, samt slanke gitterrækværker med gitterstifter indsat mellem stolperne og helt usynlige fastgørelser.

Tidstypiske altanrækværker

Spørgsmålet er, om der er noget, der så tydeligt markerer, hvornår huset blev bygget, som altanens udformning. Glat beklædning og runde balustre er typisk for 1930’erne, mens sinusprofilerede metalplader blev populære i 1940’erne. Retvinklede og flade balustre, gerne i kombination med en gitteråbning, er en klar markør for 50’erne. I 60’erne gjorde de synlige overflademonterede stolper deres indtog, og vi kan nok sige, at vores TRADITION-produktlinje afspejler hele udviklingen.

FUNKTION er en serie af rækværker, som først og fremmest er kendetegnet ved fornuftig produktion og montage. Der er stor fleksibilitet med hensyn til beklædning. Profilerede plader, skiver, perforerede plader, glas og gitterriste er de mest almindelige eksempler.

Tilbehør

Ud over altanrækværker fremstiller vi også en række relaterede produkter såsom loftsrækværk og rækværk til franske døre til hver serie samt skillevægge til altaner. Altantage er også en del af vores sortiment.

Se reference her

Vision glas balkongräcken blå jungrun

VISION Glas 1100

Balkongräcke VISION Galler, Koggen

VISION Glas 1100 Screentryk

moderna balkongräcken vision plane

VISION Glas 800 Indvendigt Glas

balkongräcken i glas EMOTION

VISION Glas 800 Udvendigt Glas

Balkongräcke TRADITION, tydstypiskt

VISION Baluster 1100

Balkongräcken med perforerad plåt FUNKTION

VISION Baluster 1100 Skjult forkant

balkongräcken i glas EMOTION

VISION Baluster 800 Synlig forkant

Balkongräcke TRADITION, tydstypiskt

VISION Plane

Balkongräcken med perforerad plåt FUNKTION

EMOTION

balkongräcken i glas EMOTION

FUNKTION 1100 Baluster

Balkongräcke TRADITION, tydstypiskt

FUNKTION 1100 Perfoplade

Balkongräcken med perforerad plåt FUNKTION

FUNKTION 800 Baluster

balkongräcken i glas EMOTION

FUNKTION 800 Sinusplade

Balkongräcke TRADITION, tydstypiskt

FUNKTION 800 glat plade