.

Arqdesign og Renovering

Arqdesign er det oplagte valg til alle renoveringsprojekter. Vi er måske mest kendt for at arbejde med nyproduktion og designede produkter, men renovering har altid været en vigtig del af vores forretning. Produktserien TRADITION er specielt designet til ældre typer af altaner. Men vi har også løsninger til mere moderne ejendomme, som vores FUNKTION-serie. Alt sammen til dine behov!

Kort sagt, er det, der adskiller os fra andre på markedet, vores holistiske tilgang. Vi ser på hele ejendommen, både det æstetiske udefra og det funktionelle indefra. For os er det vigtigt, at beboerne nyder deres altan, og at ejendommens ejer er tilfreds med resultatet.

For at kunne levere en sikker helhedsløsning til netop din bolig, har vi et stærkt netværk af gode samarbejdspartnere i hele landet, som kan udføre renoveringsopgaven. Alt fra udskiftning af hele altaner til hjælp med de små detaljer.

 

Ritbrädet-Vällingby Web
balkongräcken

Vi besvarer alle dine spørgsmål

  • Hvor vigtigt er det at bevare oprindelsen af en gammel ejendom?
  • Skal man hyre en arkitekt til et renoveringsprojekt?
  • Hvad skal bestyrelsen i en boligblok tænke på?

Det er ikke nemme spørgsmål at svare på. Det afhænger selvfølgelig af projektets omfang, men vi mener, at det altid er værd at spørge en ekspert først!

Hvis du er entreprenør, arkitekt eller måske bestyrelsesmedlem i en boligforening, er du velkommen til at kontakte os.