.

Branded Arqdesign

Arqdesign tilbyder boligejere og byggefirmaer i Skandinavien designede og monterede altanrækværker og glasindækkede altaner af høj designmæssig kvalitet. Design, funktion, bæredygtighed og effektivitet er det, vi står for, men hvad betyder det for os?

Balkongräcke VISION Plane, gladan

Design

Det er gennem vores altanværn og glasinddækninger af altaner, at ejendommen får sit udtryk og sin sjæl. Når ejendom, altan og omgivelser udgør en helhed, så er vi lykkedes med vores mission!

 

Funktion

Ud over vores design har vores produkter mange andre egenskaber. Vores produkter opfylder alle love og krav gennem tests og teoretiske beregninger. Produkterne er tilpasset hverdagens behov, og vi forbedrer løbende funktionaliteten til gavn for brugerne, det skal være sikkert at gå ud på en altan.

VISION Glas balkongräcke - Blå Jungfrun
Vision glas balkongräcke, blå jungrun

Bæredygtighed

Vi anerkender, at vores aktiviteter og produkter har en indvirkning på miljøet. Vi arbejder derfor på at minimere vores påvirkning gennem et lavt ressourceforbrug. Vi bruger pulverlakeret aluminium som basis for alle vores produkter. Aluminium er stort set genanvendeligt, vedligeholdelsesfrit i hele dets levetid, og dets lave vægt reducerer emissioner under transport. I vores produktion bliver alt affald fra monteringen genbrugt og smeltet om til nye produkter. Måske har du et rækværk fra os, der er lavet af genanvendt aluminium!

Effektivitet

Korte leveringstider, hurtig levering og kvalitet i alle faser betyder effektivitet for os. Vores kunder skal have nemme svar på deres spørgsmål, og arkitekterne udfordrer os ofte til at tænke i nye baner. Vi lægger stor vægt på at arbejde med forespørgsler for at overholde leveringstid og produktkvalitet til slutkunden. At produktion og teknisk udvikling er placeret samme sted i Sverige er en forudsætning for, at vi kan skabe god effektivitet.

 

Emotion-Steget

Arqdesign Group opererer i Sverige, Norge og Danmark. Hovedkontoret og fabrikken ligger i Tranås, Småland, med et salgskontor i Oslo og København. Arqdesign er en del af Zurhaar Group.