.

EMOTION

Altanrækværk

Vision-Galler-1100
hamnparken_balkong_0035
hamnparken_balkong_0013

EMOTION-serien er et altanrækværk i glas uden stolper. Vi har udviklet et fritstående glasrækværk, der trækker blikket mod arkitekturen i stedet for at fremhæve sig selv.

Udførelse

KONSTRUKTION MED FRITFLYDENDE GLAS
I EMOTION-serien har vi fjernet alt andet end det væsentlige. Rene linjer, luft og flade overflader er nøgleordene. Rækværket er lavet af stabilt lamineret glas, der opfylder de gældende sikkerhedsstandarder. Minimale huller i hjørnerne skaber et ensartet indtryk.

FLEKSIBELT. SIKKER. GENIALT.
Det stabile laminerede glas er monteret i en stærk aluminiumsprofil (U-profil 8 kg/m) direkte på altanpladen, uden lodrette støtter. For at skabe en behersket elegance har vi ladet aluminiumsprofilen skjule kanten af betonpladen. Øverst kan rækværket afsluttes med en håndliste, der er fastgjort direkte til glasset, eller med en elegant U-formet liste, som næsten ikke er synlig.

LET AT INSTALLERE
Løsningen er stabil og gennemtænkt. Det tykke laminerede glas og de solide aluminiumsprofiler giver en styrke, som man kan stole på i alle situationer. Da konstruktionen kun består af få dele, og vi har udviklet en særlig justeringsmekanisme til korrekt montering, kan glasset transporteres direkte til byggepladsen og monteres på stedet. Enkelt, hurtigt og nemt.

Et stabilt og gennemtænkt design:

  • Moderne arkitektur
  • Uhindret udsigt
  • Et trygt og sikkert altanmiljø
  • En justerbar, innovativ fastgørelse
  • Test udført hos SP
Arq-Made-In-Sweden
SKISS-Utforande
SKISS-Racke
Vision-Glas-1100-BB-Ingjutningsbygel
Vision-Glas-1100-DD-Horisontellt-Snitt
  Gem PDF