.

VISION Plan

Altanrækværk

Vision-Galler-1100
hamnparken_balkong_0035
hamnparken_balkong_0013

VISION Plane er et unikt altanrækværk i glas, hvor designet tilbyder et udsynsvindue uden underliggende stolper. Dette giver en følelse af frihed, men som man stadig føler sig tryg bag. Man undgår derved at man kan kigge for meget ind. 

Navnet er bevidst valgt for at give associationer til flyvemaskiner og flade overflader. Og der er bestemt noget højtflyvende over Arqdesigns designede rækværksserie. Hvis du har ambitioner om at skabe et varetegn, er VISION Plane løsningen.

Udførelse

PLANE OVERFLADE
VISION Plane har en blanding af fritstående glas uden stolper øverst og beklædningsmateriale nederst, hvilket giver en helhed med store variationsmuligheder på både inder- og ydersiden. Ydersiden er lavet med usynlige fastgørelser, hvor en vandret aluminiumsprofil dækker undersiden af rækværket for et stilrent design.

ABSTRAKTE OVERFLADER
Normalt anvendes kompositpaneler i forskellige varianter af aluminiumsplader, men man kan vælge mere eksklusive materialer som messing eller kobber for at opnå spændende effekter. Eller måske ønsker man af arkitektoniske årsager synlige nitter for at skabe en struktur, der minder om skibsskrog eller gamle industribygninger.

PLANE kan kombineres med flere forskellige typer af håndlister.

Holdbar konstruktion:

  • Store flade overflader – få synlige samlinger
  • Let at bøje og vinkle om til geometriske former
  • Kan kombineres med riste uden stolper
  • Fungerer som støjbarriere
  • Samme overflade på ydersiden og indersiden
  • Pæn tilslutning i bunden med dækprofil
Arq-Made-In-Sweden
SKISS-Utforande
SKISS-Racke
Vision-Glas-1100-BB-Ingjutningsbygel
Vision-Glas-1100-DD-Horisontellt-Snitt
Vision-Glas-1100-BB-Ingjutningsbygel
  Gem PDF